Over ons

>Over ons
Over ons 2022-09-07T11:52:52+01:00

Deg verandert de wereld van projecten

Veel bureau’s delen met ons het wat we doen; detacheren, adviseren en recruitment op het gebied van projectbeheersing. Maar onze partners werken met ons samen om wie we zijn en ons waarom. Wij veranderen de wereld van projecten door onze visie van succes. Wij verbinden talenten met een gevoel voor techniek op projecten met een bewustzijn dat elk mens en bedrijf uniek is en in beiden de sleutel tot project succes ligt. Wij hebben de missie om mensen en bedrijven te matchen met hetgeen wat het meest belangrijk is – ervaring. Wij denken hierbij in  kennis én competenties. Onze mensen werken elke dag met plezier, passie en gedrevenheid en halen het beste uit zichzelf en hun projecten.

Onze waarden

Onze waarden zijn onze leidraad. Hierop baseren wij al onze beslissingen. Wij staan achter deze waarden en proberen deze elke dag weer door te volgen.

Wij werken met Passie

Wij hebben passie in alles wat we doen. We geven om onze mensen, klanten en het resultaat. Het is onze drive voor succes.

Niets is belangrijker dan onze Relaties

Wij willen relaties opbouwen. Mensen elke dag helpen ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Wij plaatsen mensen altijd op nummer 1 en hechten veel waarde aan sterke relaties met ons team en onze klanten.

Wij werken als een Team

Door samen te werken staan we sterker en zijn we beter. Ons team bestaat uit unieke persoonlijkheden waarbij iedereen zijn eigen inbreng heeft. Dit creëert waarde voor onze klanten.

We zijn Transparant

We geloven sterk in openheid en authenticiteit zowel naar buiten toe als binnen onze organisatie. Het helpt ons bij het bouwen van sterke relaties met onze klanten gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

De Mens staat centraal

De mens is onze belangrijkste investering. Wij helpen elkaar om het beste uit elkaar te halen. Wij respecteren, ondersteunen en inspireren elkaar.

Advies, ondersteuning en trainingen Hulp of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op met Roy

Roy van Loon