Consultancy

>>Consultancy
Consultancy 2024-01-12T14:43:22+01:00

Integratie, implementatie & PMO advies Deg Consultancy

Als bedrijf is het onmogelijk voor elk vakgebied een specialist in huis te hebben. Op het moment dat er vraagstukken voordoen kunnen deze dan niet altijd beantwoord worden. Hierbij kan de inzet van een consultant uw organisatie verder helpen. Onze consultants bieden expertise, advies en begeleiding bij uiteenlopende PMO vraagstukken. Onze consultants hebben een bredere ervaring doordat zij op meerdere projecten werkzaam zijn vanuit ons klantenportfolio.

Meer dan advies Onze consultancy diensten

Het inrichten van het Project Management Office (PMO) is afhankelijk van het project, en de organisatie waar het voor wordt ingericht. Om de juiste opzet van de PMO te kunnen bepalen is daarom een Quickscan nodig. De Quickscan brengt het aantal projecten en programma’s, de omvang en het belang ervan, en de complexiteit, omvang en projectmanagementvolwassenheid van de organisatie in kaart.

De roadmap is het plan van aanpak: de in kaart gebrachte weg naar beheersing. Dit proces wordt in nauwe samenwerking met alle betrokkenen en per fase besproken. Hierdoor wordt draagvlak gecreëerd en de kans op succes vergroot.

Er wordt gekeken naar:

 1. Wat hebben we nodig
 2. Wie hebben we nodig
 3. Prioritering aandachtspunten
 4. Hoeveel tijd hebben we (nodig)
 5. Wat is het beschikbare budget
 6. Wat is ons mandaat

In een PMO wordt vaak gewerkt met expert tooling. Deze tooling vraagt vaak om een integratie met de reeds aanwezig enterprise software binnen de organisatie voor optimaal toepasbaarheid. Dit is altijd aangepast op de desbetreffende organisatie en betekent veel maatwerk.

Het ontwikkelen en implementeren van een PMO heeft veel impact op een organisatie. Het raakt alle elementen van de organisatie. Processen, Organisatie, Tools & Technologie, en ten slotte Informatie. Om deze veranderingen soepel door te voeren is expertise en vooral ervaring nodig.

Wij werken met de best practices

Advies van Deg Uw voordelen

 • Gespecialiseerde PMO consultants met praktijkervaring

 • Frisse externe blik op uw PMO vraagstukken

 • Ervaring in meerdere omgevingen en industrieën

 • Een consultant werk gericht en efficient zonder de afleiding van de dagelijkse taken

 • Vaak een goedkopere oplossing dan het aantrekken van een dure lijnmanager

Ontdek meer over onze projecten

Neem contact op

Neem direct contact op met onze specialisten om u verder te helpen met uw vraagstukken over projectbeheersing en PMO.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*